Zoeken naar:

TVR automotive is opgericht na een periode van enkele jaren waarin ik als zzp monteur bij diverse garagebedrijven ingehuurd werd. Tijdens deze jaren kwam ik tot het inzicht dat je een hele goede service kunt verlenen zonder dat het heel erg duur hoeft te zijn.

 

TVR automotive werkt met transparante prijzen voor de reparatie, onderhoudsbeurten, en APK. De tarieven die TVR automotive hanteert zijn vooraf bekend en mochten er veranderingen plaatsvinden in de prijs dan zal dit altijd voor aanvang van herstel met de klant besproken worden.

Wij houden niet van verassingen en u ook niet. Onderdelen worden na akkoord van de klant en eigenaar van de auto pas weggegooid.

 

TVR automotive houdt van transparantie, het tonen van onderdelen na reparatie is hier een onderdeel van.

In de afgelopen jaren heb ik erg veel distributiekettingen vervangen van heel veel verschillende merken, daar waar het steeds vaker voorkomt dat deze uitrekken met alle gevolgen van dien.

 

Door de specialisatie hierin kunnen wij dit tegen zeer scherpe prijzen vervanging uitvoeren en zien we ook al een toenamen in klanten die ons hiervoor weten te vinden.

 

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor het alle mogelijke reparatie of onderhoud werkzaamheden aan uw auto. Ook heeft TVR automotive altijd een mooi aanbod kwaliteit occasions op voorraad.

 

Twijfelt u, of zoekt u een fijne en betrouwbare auto? Neem dan contact met ons op. U kunt ons altijd bereiken via het onderstaande contacten formulier, ook zijn wij telefonisch bereikbaar op Telefoonnummer:+31683969055.

 

Wij helpen U graag verder.